AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakali kesmek

Kahve falında sakali kesmek

Kahve falında sakali kesmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, neşesini kaçıracağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, bunu da herkese ilan edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakali kesmek gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz ekstra gelirler elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında saç sakal kesmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin sakalını kesmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin sakalını kesmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin sakalını kesmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakalını kesmek büyük başarılar kazanacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir