AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin sakalını kesmek

Kahve falında bir erkeğin sakalını kesmek

Kahve falında bir erkeğin sakalını kesmek güzel günler için çalışılacağına, maddi gücünün artacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda karşınızdaki kişinin bazı beklentileri nedeniyle baskısını hissediyorsunuz.

Kahve falında bir erkeğin sakalını kesmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin sakalını kesmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sakalları kesmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal traş olurken yüzünü kesmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal ve saç kesmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında sakalın yarısını kesmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sakalı yarım kesmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin sakalını kesmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir