AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ve sakalını kesmek

Kahve falında saç ve sakalını kesmek

Kahve falında saç ve sakalını kesmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek gördüyseniz:

  • İmajınız, kariyeriniz veya toplum içerisindeki duruşunuzla ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz.

Kahve falında saç ve sakal kesmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında sakal ve saç kesmek eşi ile problemler yaşayacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç sakal kesmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işarettir.

Kahve falında saçını sakalını kesmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek onlar tarafından çok sevileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sakallarını kesmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin sakalını kesmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalettir.

Kahve falında jiletle sakal kesmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir