AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, adaletin geleceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda hesapsız davranmamaya daima özen gösterin, sonuçlar çok farklı olabilir.

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla saçını kesmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla saç kesmek korkularını yeneceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek gelirinden yana memnun olacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla telefon kırmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla oruç yemek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla balık öldürmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir