AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalı yarım kesmek

Kahve falında sakalı yarım kesmek

Kahve falında sakalı yarım kesmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, bir ömür olacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalı yarım kesmek gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü olumlu bir şekilde yönlendirirseniz ilgilendiğiniz her konuda doyum sağlayabileceksiniz.

Kahve falında sakalını yarım kesmek yeni bir araba satın alınacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakalı yarım kesmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım sakal görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakalları kesmek yol alacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine inanılır.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, refah düzeyinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında sakallarını kesmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında sakal kesmek alım gücünü yitireceğine, huzurunun artacağına delalettir.

Kahve falında sakal ve saç kesmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir