AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım sakal görmek

Kahve falında yarım sakal görmek

Kahve falında yarım sakal görmek kime danışacağını bilemez olacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalettir.

Kahve falında yarım sakal gördüyseniz:

  • Hemen belli cevaplar almayı beklememenizde fayda var.

Kahve falında yarım sakal görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakalını yarım kesmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında sakalı yarım kesmek haneye bereket geleceğine, huzurunu yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında abdesti yarım almak çarelere kavuşacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım para görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında iki yarım ekmek görmek yeni bir işe girileceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında yarım altın takıldığını görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına delalettir.

Kahve falında yarım namaz kılmak maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, daha fazla rızık elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir