AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal ve saç kesmek

Kahve falında sakal ve saç kesmek

Kahve falında sakal ve saç kesmek sevinçli haberler geleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sakal ve saç kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde pozitif olmanız hoşnutsuz bir durumu onarmanıza yardım edebilir.

Kahve falında saç ve sakal kesmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, hedeflerine yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç sakal kesmek işlerinin baltalanacağına, kazancının günden güne arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını sakalını kesmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal ve saç kesmek kendisini çok kötü hissedeceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulur.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin sakalını kesmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, masa başı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir