AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin sakalını kesmek

Kahve falında erkeğin sakalını kesmek

Kahve falında erkeğin sakalını kesmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı oluşturan ya da kısıtlanmış hissi veren konular olabilir.

Kahve falında erkeğin sakalını kesmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin sakalını kesmek devlete hizmet etmeye, boş yere korku duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal ve saç kesmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakalını kesmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sakalın yarısını kesmek büyük zararlar getireceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalettir.

Kahve falında sakalını yarım kesmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakal bıyık kesmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir