AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin sakalını kesmek

Kahve falında başka birinin sakalını kesmek

Kahve falında başka birinin sakalını kesmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz veya eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında başka birinin sakalını kesmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birini sakal görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir kadını sakal görmek elinin bollaşacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında başka birini sakallı görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç sakal kesmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin sakalını kesmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakal ve saç kesmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir