AnaSayfa / Genel / Kahve falında traş olurken yüzünü kesmek

Kahve falında traş olurken yüzünü kesmek

Kahve falında traş olurken yüzünü kesmek güç ve para kaybedeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında traş olurken yüzünü kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında traş olurken yüzünü kesmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal traş olurken yüzünü kesmek adının ve şanının yürüyeceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına delalettir.

Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deprem olurken salavat getirmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işarettir.

Kahve falında deprem olurken şahadet getirmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, sorunlarını teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasını tıraş olurken görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir