AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat olurken görmek

Kahve falında ameliyat olurken görmek

Kahve falında ameliyat olurken görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, rahata erileceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat olurken gördüyseniz:

  • Aşırı derecede alıngan olmanız olasıdır.

Kahve falında birini ameliyat olurken görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, uzun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini ameliyat olurken görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ameliyat olurken görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulur.

Kahve falında anneyi ameliyat olurken görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet eder.

Kahve falında birini traş olurken görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deprem olurken dua etmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir