AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sakal traşı olurken görmek

Kahve falında kendini sakal traşı olurken görmek

Kahve falında kendini sakal traşı olurken görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, dinç kalacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, büyük atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini sakal traşı olurken gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında kendini sakal traşı olurken görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, aşama göstermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında eşini sakal traşı olurken görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal traş olurken yüzünü kesmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deprem olurken şahadet getirmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına inanılır.

Kahve falında deprem olurken görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına işaret eder.

Kahve falında birini sünnet olurken görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında birini gelin olurken görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir