AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının sakalını kesmek

Kahve falında kocasının sakalını kesmek

Kahve falında kocasının sakalını kesmek sağlığının yerine geleceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, yokluk içine düşeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Olan biten değişiklikleri takip etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kocasının sakalını kesmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını sakal traş etmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kocayı sakallı görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yeni bir hayat kurulacağına yorulur.

Kahve falında kocasını sakallı görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakal kesmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek kalbinin küt küt edeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işaret eder.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir