AnaSayfa / Genel / Kahve falında jiletle sakal kesmek

Kahve falında jiletle sakal kesmek

Kahve falında jiletle sakal kesmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, işlerdeki verimin artacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında jiletle sakal kesmek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Kahve falında jiletle sakal kesmek toplumda yükseleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına delalet eder.

Kahve falında jiletle sakal traşı olmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, güzel günler için çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı jiletle kesmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını jiletle kesmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında elini jiletle kesmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında jiletle saç kesmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına delalettir.

Kahve falında jiletle kesmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir