AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahuru kaçırmak

Kahve falında sahuru kaçırmak

Kahve falında sahuru kaçırmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine delalet eder.

Kahve falında sahuru kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularla zaman kaybetme eğilimindesiniz, sakın oyalanmayın.

Kahve falında sahuru kaçırmak çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sahura kalktığını görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sahura kalkmak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına işaret eder.

Kahve falında sahur yapmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sahurda yemek yemek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sahur sofrası görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sahursuz oruç tutmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sahurda su içmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir