AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahur sofrası görmek

Kahve falında sahur sofrası görmek

Kahve falında sahur sofrası görmek her zaman çok mutlu olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, evi yoksa ev alacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında sahur sofrası gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var.

Kahve falında sahur sofrası görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sahura kalkmamak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sahuru kaçırmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına yorulur.

Kahve falında sahura kalktığını görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında sahurda yemek yemek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahursuz oruç tutmak sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Kahve falında sahurda su içmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına alamet eder.

Kahve falında sahura kalkmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir