AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahurda su içmek

Kahve falında sahurda su içmek

Kahve falında sahurda su içmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında sahurda su içmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında sahurda su içmek namaz kılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında sahurda yemek yemek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sahur yapmak keyifli günler geçireceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sahur sofrası görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında sahura kalkmamak şen kahkahalar atacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sahur yemeği yemek bedeninin şifaya kavuşacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında sahursuz oruç tutmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, parasız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sahura kalktığını görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir