AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahurda yemek yemek

Kahve falında sahurda yemek yemek

Kahve falında sahurda yemek yemek attığı her adımda çok zarar edeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, insanların güvenini kazanacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sahurda yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne yönde ilerleyeceğiniz karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sahur yemeği yemek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına inanılır.

Kahve falında sahurda yemek yemek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sahurda su içmek mevkie edineceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına inanılır.

Kahve falında sahura kalkmamak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sahursuz oruç tutmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında sahura kalkmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine inanılır.

Kahve falında sahura kalktığını görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında sahuru kaçırmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir