AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahura kalkmak

Kahve falında sahura kalkmak

Kahve falında sahura kalkmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, hasret ve özlem gidereceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, maddi yükümlülüklerin artacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sahura kalkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Kahve falında sahura kalkmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sahur yapmak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sahura kalkmamak doğru yolu bulacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sahurda su içmek başının belaya girmeyeceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sahura kalktığını görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sahur yemeği yemek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, art niyetli kişilere uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sahuru kaçırmak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sahursuz oruç tutmak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir