AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahura kalktığını görmek

Kahve falında sahura kalktığını görmek

Kahve falında sahura kalktığını görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sahura kalktığını gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında sahura kalkmamak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sahura kalktığını görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sahur sofrası görmek nimetin çoğalacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulur.

Kahve falında sahur yapmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sahur yemeği yemek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında sahuru kaçırmak amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sahursuz oruç tutmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına inanılır.

Kahve falında sahurda yemek yemek dişe diş savaşacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir