AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahur yapmak

Kahve falında sahur yapmak

Kahve falında sahur yapmak gayrimenkul sahibi olunacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, evini ve ailesini unutacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, kendisini iyi hissedeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalettir.

Kahve falında sahur yapmak gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin veya kararsızlığın yapabileceklerinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında sahur yapmak neşesini kaçıracağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sahur sofrası görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, maddi varlığının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sahurda su içmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, özgüveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sahuru kaçırmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına işaret eder.

Kahve falında sahur yemeği yemek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sahura kalkmak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında sahura kalktığını görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, bahtın açık olmasına inanılır.

Kahve falında sahura kalkmamak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir