AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahursuz oruç tutmak

Kahve falında sahursuz oruç tutmak

Kahve falında sahursuz oruç tutmak başarılarının sürekli olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sahursuz oruç tutmak gördüyseniz:

  • Yeniden kendinize dönüyorsunuz.

Kahve falında sahursuz oruç tutmak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sahura kalktığını görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sahuru kaçırmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında sahur sofrası görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sahur yemeği yemek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sahurda su içmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sahura kalkmamak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sahurda yemek yemek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir