AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahura kalkmamak

Kahve falında sahura kalkmamak

Kahve falında sahura kalkmamak kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, iş sahibi olacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işarettir.

Kahve falında sahura kalkmamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği sözlere güvenebilirsiniz.

Kahve falında sahura kalkmamak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sahura kalktığını görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahur sofrası görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında sahuru kaçırmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sahursuz oruç tutmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, muradının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sahurda su içmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında sahurda yemek yemek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına yorulur.

Kahve falında sahur yemeği yemek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir