AnaSayfa / Genel / Kahve falında saha görmek

Kahve falında saha görmek

Kahve falında saha görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, dertlerine çare bulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saha gördüyseniz:

  • Gayrimenkulle ilgili, aile büyüklerine bağlı veya iş birliği, ortaklık ya da ekip çalışması gerektiren işler şanslı şekilde ilerliyor.

Kahve falında yeşil saha görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında çim saha görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saha görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında inşaat sahası görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına işarettir.

Kahve falında sahada top oynamak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil çim saha görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında futbol sahasında koşmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı saha maçı yapmak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir