AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil saha görmek

Kahve falında yeşil saha görmek

Kahve falında yeşil saha görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kazançta zarar edeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil saha gördüyseniz:

  • Davranışlarınız bazı konuların daha iyiye ya da daha kötüye gitmesi üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında yeşil saha görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çim saha görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil futbol sahası görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil sahada maç yapmak aksine daha da zorlaştıracağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil halı saha görmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çim saha görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Kahve falında inşaat sahası görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında futbol sahası görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir