AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol sahası görmek

Kahve falında futbol sahası görmek

Kahve falında futbol sahası görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında futbol sahası gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmamanız veya sözlerinizin arkasında durmamanız sorun yaratabilir.

Kahve falında futbol sahasında koşmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında boş futbol sahası görmek aile hayatında sevinileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında futbol sahası görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil futbol sahası görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tenis sahası görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına inanılır.

Kahve falında voleybol sahası görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top sahası görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sağlık problemleri içinde olacağına işarettir.

Kahve falında inşaat sahası görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir