AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil futbol sahası görmek

Kahve falında yeşil futbol sahası görmek

Kahve falında yeşil futbol sahası görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil futbol sahası gördüyseniz:

  • Size vaadedilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yeşil futbol sahası görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında boş futbol sahası görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında futbol sahası görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında futbol sahasında koşmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ticaretinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çim saha görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sahada maç yapmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, büyük bir mala sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil saha görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil halı saha görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir