AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş futbol sahası görmek

Kahve falında boş futbol sahası görmek

Kahve falında boş futbol sahası görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, fırsatların elden kaçacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında boş futbol sahası gördüyseniz:

  • İnsanlarla işbirlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında boş futbol sahası görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına yorulur.

Kahve falında futbol sahasında koşmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında futbol sahası görmek yarınlarına umutla bakacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil futbol sahası görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında halı sahada top oynamak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saha görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil halı saha görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında basketbol sahası görmek itibar kaybedeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir