AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı sahada top oynamak

Kahve falında halı sahada top oynamak

Kahve falında halı sahada top oynamak özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, arif kimselerden sayılacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında halı sahada top oynamak gördüyseniz:

  • Çalışma arkadaşlarınızla daha iyi geçinmenin yollarını bulmanız veya meslektaşlarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunmanız durumunda önemli bir pozisyona gelebilirsiniz.

Kahve falında halı sahada top oynamak uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sahada top oynamak zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında top sahası görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil halı saha görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında halı saha görmek işlerinin duracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında halı saha maçı yapmak hayata karşı cesaretleneceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında saha görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çim saha görmek ilim irfan öğreneceğine, esenliğe kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir