AnaSayfa / Genel / Kahve falında top sahası görmek

Kahve falında top sahası görmek

Kahve falında top sahası görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında top sahası gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın başından geçmiş doğaüstü bir olayı dinleyebilirsiniz.

Kahve falında sahada top oynamak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hatalı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında top sahası görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Kahve falında halı sahada top oynamak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çim saha görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saha görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tenis sahası görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine yorulur.

Kahve falında yeşil saha görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına rivayet eder.

Kahve falında futbol sahasında koşmak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir