AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ parmağında yüzük görmek

Kahve falında sağ parmağında yüzük görmek

Kahve falında sağ parmağında yüzük görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, ruhuna hayrat yapılacağına yorulur.

Kahve falında sağ parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında sağ parmağında yüzük görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ baş parmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında sağ parmakta alyans görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ el baş parmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına delalettir.

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek mutlu ve huzurlu olacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sağ ele yüzük takmak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, işlerin çok büyümeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir