AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kendisini geliştireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya meslektaşlarınızla geçireceğiniz zaman özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına alamet eder.

Kahve falında sağ parmağında yüzük görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında sağ ele yüzük takmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ eline yüzük takmak işlerin günden güne daha da açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında parmağa pırlanta yüzük takmak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir