AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ el baş parmak

Kahve falında sağ el baş parmak

Kahve falında sağ el baş parmak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında sağ el baş parmak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Kahve falında sağ el baş parmak bir sebeple sorun yaşayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret eder.

Kahve falında sağ baş parmak mal kaybına uğrayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine yorulur.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, güzel günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ parmakta alyans görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ parmağında yüzük görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir