AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ ele yüzük takmak

Kahve falında sağ ele yüzük takmak

Kahve falında sağ ele yüzük takmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ ele yüzük takmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla bağlantılı konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ ele yüzük takmak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ eline yüzük takmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak borçlarının da kapanacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ elinde yüzük görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulur.

Kahve falında eline yüzük takmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol ele yüzük takmak sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir