AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ baş parmak

Kahve falında sağ baş parmak

Kahve falında sağ baş parmak işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında sağ baş parmak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında sağ baş parmak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ el baş parmak hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına inanılır.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak rahatlığa ereceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ parmakta alyans görmek günü birlik tatillere çıkacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sağ parmağında yüzük görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında baş parmağı yırtık çorap görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir