AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, önemli atılımlar yapacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, makama ve rızka sahip olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya durumda emirler verme eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, maddi kayıpların olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ eline yüzük takmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, kazancının iki kat artacağına yorulur.

Kahve falında sağ ele yüzük takmak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında eline altın yüzük takmak çok büyük bir baskı altına gireceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına işarettir.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında sağ elinde yüzük görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir