AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ eline yüzük takmak

Kahve falında sağ eline yüzük takmak

Kahve falında sağ eline yüzük takmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında sağ eline yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yapılacak seyahatler, ziyaretler veya sizin için özel bir kişiyle zaman geçirmeniz hayatınızı zenginleştirebilir.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ ele yüzük takmak darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ eline yüzük takmak prestij sahibi olunacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında sağ elinde yüzük görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol ele yüzük takmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, maddi durumun düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak başarılı bir kişi olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Kahve falında eline altın yüzük takmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, huşu içinde devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir