AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak zor durumda kalınacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak gördüyseniz:

  • Yönünüzü belirleyip, o yolda ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işarettir.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında orta parmakta yüzük görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet eder.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak saadetinin yükseleceğine, itibarının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin parmağına yüzük takmak Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir