AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ omuz görmek

Kahve falında sağ omuz görmek

Kahve falında sağ omuz görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, yaşamının uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ omuz gördüyseniz:

  • Fikir sahibi olmadığınız konular yerine bildiğiniz konularla ilgilenirseniz daha başarılı olursunuz.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında sağ omuz görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak refaha erileceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında omuzdan vurulmak bereketin ve verimin geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında omuzunda taşımak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geniş omuz görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında omuza dayanmak fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir