AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzunda taşımak

Kahve falında omuzunda taşımak

Kahve falında omuzunda taşımak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzunda taşımak gördüyseniz:

  • Sizin için belirsizlik içeren bir yöne yöneltilmeye çalışılabilirsiniz.

Kahve falında birini omuzlarında taşımak eğlenceli günler geçirileceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzda yük taşımak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına işaret eder.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak rütbenin yükseleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulur.

Kahve falında omuzunda birini taşımak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzunda yük taşımak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birini omuzda taşımak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda birini taşımak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında omuzda su taşımak alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir