AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, itibar göreceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kalbinin küt küt edeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki simalar değişebilir.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sol işaret parmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında parmakla işaret edilmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir