AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece yumurta görmek

Kahve falında sadece yumurta görmek

Kahve falında sadece yumurta görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, itibar göreceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında sadece yumurta gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Kahve falında sadece yumurta görmek hayıflanacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sadece kafa görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine yorulur.

Kahve falında sadece kar görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında sadece inek görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında sadece süt görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında sadece ses duymak ferahlığa çıkılacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına inanılır.

Kahve falında sadece cüzdan görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalettir.

Kahve falında sadece bacak görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir