AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece cüzdan görmek

Kahve falında sadece cüzdan görmek

Kahve falında sadece cüzdan görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sadece cüzdan gördüyseniz:

  • Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında sadece cüzdan görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, sorunlarının sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında sadece süt görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, bereketli işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sadece mezar görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sadece yılan görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sadece bacak görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sadece ses duymak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında sadece altın görmek istenen her şeye sahip olunacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine inanılır.

Kahve falında sadece saç yıkamak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir