AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece kafa görmek

Kahve falında sadece kafa görmek

Kahve falında sadece kafa görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sadece kafa gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya dış görünüşünüzü iyileştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında sadece kafa görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sadece cüzdan görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sadece yumurta görmek kafasının rahat olacağına, çekilen acıların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece baş görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece köpek görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında sadece mezar görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sadece saç yıkamak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sadece kan görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir