AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece kar görmek

Kahve falında sadece kar görmek

Kahve falında sadece kar görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sadece kar gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında sadece kar görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sadece mezar görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına yorulur.

Kahve falında sadece kan görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sadece bacak görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece süt görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin sadece sesini duymak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında sadece inek görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sadece karpuz görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir