AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece süt görmek

Kahve falında sadece süt görmek

Kahve falında sadece süt görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ev sahibi olunacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sadece süt gördüyseniz:

  • Yardım veya önerinin dozunu kaçırmanız sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında sadece süt görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sadece yumurta görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sadece ses duymak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, bol rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sadece bacak görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sadece karpuz görmek dünya malı elde edeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece gelinlik görmek ters giden durumların düzeleceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sadece baş görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sadece yılan görmek afiyette olacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir