AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece yılan görmek

Kahve falında sadece yılan görmek

Kahve falında sadece yılan görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında sadece yılan gördüyseniz:

  • Alışılmadık yatırımlar veya trend fikirler aşırı harcamalardan veya her şeyin aşırısından kaçındığınız sürece karlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında sadece yılan görmek rakiplerinin üzüleceğine, evlat sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında sadece kan görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sadece cüzdan görmek kalp kırıklığına neden olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına inanılır.

Kahve falında sadece kafa görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında sadece mezar görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sadece inek görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sadece saç yıkamak kazancının çok daha fazla olacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalettir.

Kahve falında birinin sadece sesini duymak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir