AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece kan görmek

Kahve falında sadece kan görmek

Kahve falında sadece kan görmek sevindirici şeyler duymaya, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sağlığının yerinde olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işaret eder.

Kahve falında sadece kan gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Kahve falında sadece kan görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında sadece cüzdan görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, başarıdan başarıya koşacağına işarettir.

Kahve falında sadece araba görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece kafa görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sadece baş görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına inanılır.

Kahve falında sadece altın görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında sadece yılan görmek akıllı adımlar atacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalettir.

Kahve falında sadece ayna görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir