AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece mezar görmek

Kahve falında sadece mezar görmek

Kahve falında sadece mezar görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, hane içine ay doğacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalettir.

Kahve falında sadece mezar gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında sadece mezar görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, bahtının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sadece süt görmek kötü gününü de paylaşacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sadece ayna görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sadece merdiven görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sadece cüzdan görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına işarettir.

Kahve falında sadece bacak görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece yumurta görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece kafa görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir