AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece saç yıkamak

Kahve falında sadece saç yıkamak

Kahve falında sadece saç yıkamak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, malvarlığının çok daha artacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yeni bir işe gireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında sadece saç yıkamak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler veya iletişim ağınızı genişletmenizi sağlayabilecek olaylar yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sadece saç yıkamak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sadece kuran görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sadece mezar görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece gelinlik görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece karpuz görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sadece cüzdan görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Kahve falında sadece kar görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sadece merdiven görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir